Yhteystiedot


Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen toimintaamme!
  1. Etusivu
  2.  » Yhteystiedot

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti ja Kino Tulio

Käyntiosoite: Sörnäisten rantatie 25, 5. krs.
Postiosoite: PL 16, 00501 Helsinki
puh. 0295 338 000 (keskus)
kavi@kavi.fi 

HUOM! 0295-alkuiseen numeroon soitettu puhelu maksaa soittajalle koko maassa lankapuhelimesta soitettuna asiakkaan liittymäsopimuksen mukaisen paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettaessa liittymäsopimuksen mukaisen hinnan. 

KAVIn kaikki sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kavi.fi

Avoinna arkisin: 9–16 (Huom! Juhlapyhien aattoina klo 14 asti.)

Kirjaston aukioloajat: ma-pe 10–16 (ma 10–18 loka-toukokuussa)

Alaoven ja hissien aukipidossa on aika ajoin ollut meistä riippumattomia teknisiä ongelmia maanantaisin klo 16 jälkeen. Jos hissi ei toimi, soita kirjastoon puh. 0295 338 006.

Miten pääsee kätevimmin perille?

Julkisilla kulkuneuvoilla: bussit  16 ja 55. Metro: Kalasatama ja Sörnäinen. Hämeentieltä päin esteetön kulku on vain Vilhonvuorenkatua pitkin. Käenkujan päässä on korkeat portaat. 

Kino Regina

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00101 Helsinki
puh. 0295 338 131
esitystoiminta@kavi.fi 

Kino Regina aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja sulkeutuu viimeisen näytöksen alkaessa, ellei toisin ole ilmoitettu. Ohjelmistotiedot ja pääsylippujen myynti elokuvateatterin omilla sivuilla

Esteettömyys

Kino Regina on esteettömästi saavutettavissa keskustakirjasto Oodin aulatasossa rakennuksen pohjoispäädyssä. Oodissa on pääkävelyreitit (myös saliin) merkitty taktiilisin opastein. Elokuvateatterissa on Blind Square -järjestelmä kuulokojetta varten. Elokuvasalin lämpiössä sijaitsee esteetön vessa, ja kellarikerroksen käymälöihin pääsee hissillä. Teatterissa on kaksi pyörätuolipaikkaa, minkä lisäksi koko eturivi on käytettävissä pyörätuolipaikoille.