Oheisaineistopalvelut


Oheisaineistokokoelmat käsittävät noin puoli miljoonaa kotimaista valokuvaa lähes kahdesta tuhannesta eri elokuvasta sekä kymmeniä tuhansia käsikirjoituksia ja julisteita niin Suomesta kuin ulkomailta.

  1. Etusivu
  2.  » Oheisaineistopalvelut

Oheisaineistoyksikkö palvelee asiakkaitaan digitaalisesti

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti ei myy kokoelmissaan olevaa aineistoa. Valokuvien ja julisteiden fyysisiä kappaleita voidaan poikkeustapauksissa lainata, mutta pääsääntöisesti aineisto toimitetaan asiakkaalle digitaalisesti. Toimitus- ja käyttömaksut veloitetaan KAVIn hinnaston mukaisesti.

Oheisaineistoihin voi tutustua toimitiloissamme Sörnäisissä. KAVIn kirjastossa on käsikirjoitusten ohella mahdollista tutkia myös valokuva- ja julistetietokannan digitaalista selailuversiota.

Asiakkaat voivat tutustua aineistoihin myös varaamalla etukäteen ajan arkistonhoitajilta.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Olavi Similä, arkistonhoitaja, p. 0295 338 121. 

Elokuvakokoelmien aineisto- ja katselupalveluissa on pitkiä katkoja muuton takia lokakuun 2023 puolivälistä vuoden loppuun asti. Tammikuussa 2024 KAVI palvelee uusissa toimitiloissa Kaikukatu 2 C:ssä. Tarkempia tietoja antavat: Tommi Partanen/Filmipalvelut (tommi.partanen@kavi.fi), Mari Kiiski/Videopalvelut (mari.kiiski@kavi.fi), Olavi Similä/Oheiskokoelmat (olavi.simila@kavi.fi).