Mediakasvatusfoorumi

Mediakasvatuksen kansalliseen edistämiseen keskittyvä foorumi on suunnattu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin päättäjille ja suunnittelijoille sekä mediakasvatuksen tutkijoille ja asiantuntijoille. Foorumin tarkoituksena on verkostoitua, esitellä mediakasvatustoimintaa ja kehittää yhdessä kansallista mediakasvatusta. Foorumiin osallistuminen on maksutonta.

Mediakasvatusfoorumi 2018: Mediakasvatuksen katvealueet

Mediakasvatusfoorumi järjestetään järjestyksessään seitsemännen kerran torstaina 4.10.2018 Helsingin Ruoholahdessa. Kansallisen audiovisuaalisen instituutin järjestämässä koko päivän tilaisuudessa tarkastellaan tänä vuonna mediakasvatuksen katvealueita.

Mediakasvatusfoorumin ohjelma julkistetaan kesän aikana ja ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Osoite: Itämerenkatu 11–13, Helsinki

Saapumisohjeet

Ruoholahteen Itämerenkatu 11–13:n tiloihin pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä: useiden bussilinjojen lisäksi metrolla (lähin asema Ruoholahti) ja raitiovaunulla 8 (lähin pysäkki Itämerenkatu 14). Kiinteistön edessä on muutamia vieraspaikkoja henkilöautoille.

Esteettömyys

Mediakasvatusfoorumin auditorioon, työryhmätiloihin ja lounasruokalaan on esteetön pääsy pyörätuolilla. Suurin osa tiloista sijaitsee Itämerenkatu 11–13:n ensimmäisessä kerroksessa, jossa on myös invavessat. Osa työryhmätiloista sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne on pääsy hissillä.