KAVIn kirjaston palvelut laajenevat torstaista 1.10. alkaen: asiakkaiden on mahdollista jälleen asioida ja työskennellä kirjaston tiloissa. KAVIn leikearkistokokoelma on taas käytettävissä. Sen sijaan kokoelmamuuton takia kaikki KAVIn käsikirjoitukset sekä mainos- ja paperimateriaalit ovat poissa käytöstä kevääseen 2021 saakka.

Turvalliseen asiointiin liittyen asiakkaiden tulee huomioida seuraavaa:

  • Paikkojen määrää on rajoitettu siten, että vain osa asiakaskoneista sekä työskentelypisteistä on käytettävissä. Tällä varmistamme tarvittavat etäisyydet.
  • Suosittelemme edelleen aineiston ennakkotilauksia sähköpostitse (kirjasto@kavi.fi), jolloin keräämme lainattavan aineiston jo etukäteen noudettavaksi asiakaspalveluumme.
  • Lainoja voi palauttaa myös KAVIn postilaatikkoon ulko-oven viereen.
  • Kirjastossa tulee asioida vain terveenä. Asiakkaita kehotetaan myös huolehtimaan turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta kirjastossa asioidessaan. Kirjastossa on tarjolla käsidesiä sekä aulan wc-tiloissa käsienpesumahdollisuudet. Oman kasvomaskin käyttöä suositellaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Kirjasto ei ota toistaiseksi vastaan vierailijaryhmiä.

Kirjaston palveluajat laajenevat myös tuttuun tapaan lokakuun alusta alkaen: kirjasto palvelee maanantaisin klo 10.00-18.00 sekä tiistaista perjantaihin klo 10.00-16.00. Maanantain myöhäisempi aukioloaika on voimassa toukokuun loppuun saakka.