Kansallinen audiovisuaalinen instituutti on muuttanut osoitteeseen Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki. Uusien tilojen käyttöönoton aikana KAVI palvelee rajoitetusti, joten ole yhteydessä KAVI:in joko puhelimitse 0295 338 000 tai sähköpostitse kavi@kavi.fi ennen mahdollista vierailua.

KAVIn uusi käyntiosoite on Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki. Postiosoite ei muutu, vaan se on myös jatkossa PL 16, 00501 Helsinki. 

Muutto on tuonut KAVIn asiakaspalveluun rajoituksia, jotka jatkuvat eriasteisina vuoden 2024 puolelle. KAVIn kirjasto on toistaiseksi suljettu. Uudelleen avaamisesta ja siihen liittyvistä muista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin. Tarkempia tietoja sähköpostitse: kirjasto@kavi.fi

Elokuvakokoelmien aineisto- ja katselupalveluissa on pitkiä katkoja vuoden loppuun asti. Asiakaspalvelu käynnistyy uusissa tiloissa tammikuussa. Tarkempia tietoja antavat: arkistonhoitaja Tommi Partanen/filmipalvelut (tommi.partanen@kavi.fi), arkistonhoitaja Mari Kiiski/videopalvelut (mari.kiiski@kavi.fi) ja arkistonhoitaja Olavi Similä/oheiskokoelmat (olavi.simila@kavi.fi).

Radio- ja televisioarkisto palvelee joulukuussa rajoitetusti ja vain ennakkovarauksella. Tarkempia tietoja sähköpostitse kavi@kavi.fi.

Kino Reginan toimintaan KAVIn muutto ei vaikuta, vaan teatteri palvelee elokuvan ystäviä normaalisti oman ohjelmistonsa puitteissa.

Pahoittelemme muuton asiakkaillemme aiheuttamaa haittaa.