Kansallinen audiovisuaalinen instituutti muuttaa uusiin toimitiloihin 1.12.2023 alkaen. Uusi käyntiosoite on 1.12. alkaen Kaikukatu 2 C, 00530 Helsinki. Postiosoite ei muutu, vaan se on myös jatkossa PL 16, 00501 Helsinki.

Muuttovalmistelut aiheuttavat KAVIn asiakaspalveluun välttämättömiä muutoksia, jotka jatkuvat eriasteisina aina vuoden 2024 puolelle.

KAVIn kirjasto on jo sulkenut ovensa muuttovalmisteluiden takia. Toiminta jatkuu uusissa tiloissa vuoden 2024 puolella.  Avaamisesta ja muista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin. Olemassa olevien lainojen eräpäivät ovat siirtyneet muuttoajan yli. Tarkempia tietoja sähköpostitse: kirjasto@kavi.fi

Elokuvakokoelmien aineisto- ja katselupalveluissa on pitkiä katkoja muuton takia lokakuun puolivälistä aina vuoden loppuun asti. Asiakaspalvelu käynnistyy uusissa tiloissa tammikuussa. Tarkempia tietoja antavat: arkistonhoitaja Tommi Partanen/filmipalvelut (tommi.partanen@kavi.fi), arkistonhoitaja Mari Kiiski/videopalvelut (mari.kiiski@kavi.fi) ja arkistonhoitaja Olavi Similä/oheiskokoelmat (olavi.simila@kavi.fi).

Radio- ja televisioarkiston Sörnäisten katselu- ja kuuntelupisteet ovat käytössä marraskuun loppuun asti. Joulukuussa RTVA palvelee rajoitetusti ja ennakkovarauksella. Tarkempia tietoja antaa: tietopalvelusihteeri Tuula Peltonen (tuula.peltonen@kavi.fi).

Kino Reginan toimintaan KAVIn muutto ei vaikuta, vaan teatteri palvelee elokuvan ystäviä normaalisti oman ohjelmistonsa puitteissa.

Otathan yhteyttä yhdyshenkilöösi tai KAVIn keskukseen (kavi@kavi.fi, puh. 0295 338 000) ennen mahdollista vierailuasi muuttoon valmistautuvissa tiloissa. Pahoittelemme tilanteen asiakkaillemme aiheuttamaa haittaa.