Lipunmyynti

Orionin lipunhinnat

Normaalihintaiset pääsyliput 7,50 €
Alle 12-vuotiaat lapset 4 €
Klubikortilla normaalihintaiset pääsyliput 6 €
Kinokonserttien lipunhinnat alkaen 12 € / 10 € klubikortilla / 5 € lapset alle 12 v.
Sing-along-näytökset 9 € / 7 € klubikortilla / 4 € lapset alle 12 v.

Klubikortin lataus 6 kuukaudeksi 5 €

Joihinkin ilmaisnäytöksiin jaetaan ennakkoon lippuja Orionin kassalta. Ilmaisnäytösten lippukäytännöistä tiedotetaan elokuvien ja sarjojen verkkosivuilla.

Kaikki Orionin liput ovat myynnissä osoitteessa kavi.fi/esityskalenteri sekä esityssarjojen ja elokuvien sivuilla. Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokauppaan ja Orionin sekä KAVIn keskuksen kassoille; vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä kassoilla. Erikoisnäytösten kohdalla lipunmyynnissä saattaa olla poikkeuksia, joista tiedotetaan näytösten omilla sivuilla.

Festivaalinäytöksissä (Rakkautta & Anarkiaa, DocPoint) lipunhinta noudattaa festivaalin käytäntöjä. Lipunmyynti- ja näytöstiedot festivaaliesityksistä löytyvät festivaalien omilta verkkosivuilta.

Orionin lipunmyynti aukeaa puoli tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja on auki viimeisen näytöksen alkuun asti, ellei toisin ole ilmoitettu. Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Smartumin kulttuuri- ja virikesetelit & Saldo-kortit sekä Edenredin virikesetelit & Ticket Mind&Body -ja Duo-kortit. Lippuja voi ostaa myös KAVIn verkkokaupasta tai KAVIn keskuksesta Sörnäisistä arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi – tai lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä, esimerkiksi esityskalenterin kautta. Lippuja on saatavilla myös KAVIn keskuksessa Sörnäisissä arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs). Nettimyynnin ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@eventio.com.

KLUBIKORTTI

Orion-klubin jäsenenä normaalihintaisiin näytöksiin jäsenhintainen lippu on 6 €, erikoishintaisiin näytöksiin klubikortilla saa erikseen mainitun alennuksen.

Jäseneksi voi liittyä ostamalla Orionilta kassalta klubikortin, jonka hinta on 5 €. Jäsenyys on voimassa aina 6 kk kerrallaan. Ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan lisäksi muovisen klubikortin hinta (1 €). Klubijäsenyyteen voi ostaa lisää aikaa myös verkkokaupasta. Käyttääksesi klubikorttia myös nettiostoissa, sinun tulee rekisteröidä korttisi KAVIn verkkokauppaan.

Kortilla saa myös vähintään 10 % alennusta kaikista KAVIn julkaisemista kirjoista ja dvd-levyistä, jotka ovat myynnissä Orionin kassalla.

Ennen vuotta 2009 Orionin näytöksiin sai lipun vain kantakortilla, mutta enää tätä käytäntöä ei ole, vaan tilalle perustettiin vapaaehtoinen klubikortti.

Tarvitsetko apua klubikortin käyttöönotossa tai käytössä verkossa? Ohjeita löydät verkkokaupan puolelta.

IKÄRAJAT

Elokuvien ikärajat ovat nähtävillä elokuvan sivuilla, esityskalenterissa sekä painetussa ohjelmavihkossa (mikäli ikäraja on tiedossa vihkon mennessä painoon). Ikärajat eivät ole suosituksia, eivätkä ne kerro minkä ikäisille elokuva on suunnattu. Ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa. Jousto ei kuitenkaan koske ikärajaa 18. Jousto on tarkoitettu lapsen huoltajan harkittavaksi, eikä sitä kannata käyttää automaattisesti.

Lue lisää ikärajoista KAVIn ylläpitämältä Ikärajat.fi-sivustolta.