Ohjelmavihko

Orionin ohjelmavihkon voi tilata suoraan kotiin. Tilaus 12 kk / 3 numeroa maksaa 5 € ja sen voi tehdä tällä sivulla tai Orionin lipunmyynnissä. Ohjelmavihko on jaossa ilmaiseksi Orionissa sekä mm. useimmissa Helsingin kirjastoissa.

Tilaus 12 kk / 3 numeroa maksaa 5 € ja sen voi tehdä Orionin lipunmyynnissä ja tältä sivulta alla olevasta ostoikkunasta. Tilausmaksulla katetaan osa ohjelmavihkon postitus- ja käsittelykuluista. Huom! Tilaus alkaa seuraavaksi ilmestyvästä numerosta, tarkistathan aikataulun alta.

 

TILAUSAIKATAULU

Syyskausi 2017: Saadaksesi Orionin ohjelmavihkon postissa kotiisi alkaen syyskaudesta 2017, tee tilauksesi viimeistään 20.6.2017. Ohjelmavihko julkaistaan heinäkuussa.
Kevätkausi 2018: Saadaksesi ohjelmavihkon postissa kotiisi alkaen kevätkaudesta 2018, tee tilauksesi viimeistään 15.11.2017. Ohjelmavihko julkaistaan joulukuussa 2017.
Kesäkausi 2018: Saadaksesi ohjelmavihkon postissa kotiisi alkaen kesäkaudesta 2018, tee tilauksesi viimeistään 11.3.2018. Ohjelmavihko julkaistaan huhtikuussa.
 

Orionin ohjelmavihko on ilmaiseksi jaossa Orionissa ja mm. useimmissa Helsingin kirjastoissa. Suosittelemme myös tilaamaan kätevän, ilmaisen uutiskirjeemme sähköpostiisi. Siitä saat viikoittain ajankohtaista tietoa ohjelmistostamme. Uutiskirjeen tilaus käy helposti osoitteessa kavi.fi/uutiskirje. Orionin koko ohjelmisto sarja- ja elokuvaesittelyineen löytyy osoitteesta kavi.fi/ohjelmisto.

Palaute ja tiedustelut: esitystoiminta@kavi.fi