Vuokraa elokuvateatteri

Haaveiletko ikiomasta elokuvaillasta? Oletko järjestämässä kutsuvierasnäytöstä tai firman asiakastilaisuutta? Haluatko juhlistaa merkkipäivää yksityistilaisuudella Helsingin kauneimmassa elokuvateatterissa?
Orionin aula

Orionissa esityksiä voi järjestää KAVIn omien näytösten ulkopuolella, pääasiassa päiväsaikaan. Orionin esitysajat näkee esityskalenterista. KAVI vuokraa myös Sörnäisten rantatie 25:n toimitiloissa sijaitsevaa Kino Tuliota, joka on moderni, 57-paikkainen elokuvateatteri. Kino Tuliota vuokrataan ensisijaisesti virka-aikaan, erityistapauksissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vuokrahinnat löytyvät KAVIn hinnastosta. Tutustu myös vuokrausehtoihin: Orion, Kino Tulio. Yhteydenotot: vuokraa@kavi.fi

Katso tietoja salien teknisestä varustelusta:
Elokuvateatteri Orion
Kino Tulio

Mitä elokuvia vuokraaja voi esittää?

Mahdollisen vuokraajan on aina muistettava, ettei instituutti ole elokuvavuokraamo: KAVI omistaa vain murto-osan kokoelmissaan olevista elokuvateoksista, eikä se siten voi luovuttaa hallussaan pitämäänsä materiaalia kolmannen osapuolen käyttöön ilman oikeudenomistajan nimenomaista lupaa. Vuokraaja on itse vastuussa esitysoikeuden hankkimisesta oikeudenomistajalta.

Kotimaisilta elokuvalevittäjiltä voi tiedustella heidän katalogiinsa kuuluvien elokuvien esittämisoikeuksista. Suomen elokuvasäätiön nettisivuilla on lista kotimaisista levitysyhtiöistä.

Katso lista kotimaisista elokuvista, joihin KAVIlla on oikeudet.