Ohjelmavihko

Orionin ohjelmavihko on jaossa ilmaiseksi Orionissa ja mm. useimmissa Helsingin kirjastoissa. Tuoreinta vihkoa voi selata sähköisesti alla. Ohjelmavihkon voi myös tilata postitettavaksi suoraan kotiosoitteeseen, hintatiedot ja tilausohjeet alla.

Ohjelmavihkon tilaaminen

Tilaus 12 kk / 3 numeroa maksaa 5 € ja sen voi tehdä Orionin lipunmyynnissä ja tai tästä linkistä:
https://kauppa.kavi.fi/fi/p/tilaa-ohjelmavihko.

 

 

Tilausmaksulla katetaan osa ohjelmavihkon postitus- ja käsittelykuluista.

TILAUSAIKATAULU

Kevätkausi 2017: Saadaksesi Orionin kevätkauden 2017 ohjelmavihkon postissa kotiisi, tee tilauksesi viimeistään 1.12.2016. Ohjelmavihko julkaistaan joulukuussa 2016.
Kesäkausi 2017: Saadaksesi Orionin kesäkauden 2017 ohjelmavihkon postissa kotiisi, tee tilauksesi viimeistään 15.3.2017. Ohjelmavihko julkaistaan huhtikuussa 2017.
Syyskausi 2017: Saadaksesi Orionin syyskauden 2017 ohjelmavihkon postissa kotiisi, tee tilauksesi viimeistään 10.7.2017. Ohjelmavihko julkaistaan heinäkuussa.

Orionin ohjelmavihko on edelleen ilmaiseksi jaossa Orionissa ja mm. useimmissa Helsingin kirjastoissa. Suosittelemme myös tilaamaan kätevän, ilmaisen uutiskirjeemme sähköpostiisi. Siitä saat viikoittain ajankohtaista tietoa ohjelmistostamme. Uutiskirjeen tilaus käy helposti osoitteessa kavi.fi/uutiskirje. Orionin koko ohjelmisto sarja- ja elokuvaesittelyineen löytyy osoitteesta kavi.fi/ohjelmisto. Yltä löydät myös ohjelmavihkon selattavan virtuaalipainoksen.
Palaute ja tiedustelut: esitystoiminta@kavi.fi

HUOM! Ohjelmavihkon vanhat, ilmaiset tilaukset eivät siirry automaattisesti maksulliseen tilaukseen.