Julkaisut

KAVI julkaisee tallenteita sekä kirjoja, jotka ilahduttavat elokuvien ystävää. Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikön julkaisuissa on tarjolla ilmaisia materiaaleja kasvattajille.

KAVIn viimeisimmät tallennejulkaisut ovat bluray-levyt Valkoinen peura, Komisario Palmun erehdys, Pojat ja Kulkurin valssi.

Kirjoista viimeisin julkaisu on lokakuulta 2015, jolloin ilmestyi Jari Sedergrenin ja Ilkka Kippolan laajan tutkimustyön tulos, komea Dokumentin utopiat – Suomalaisen dokumentti- ja lyhytelokuvan historia 1944–1989 (SKS 2015). Kirjoista saa alennusta KAVIn klubikortilla elokuvateatteri Orionista sekä KAVIn keskuksesta.

Suomalaisen elokuvamusiikin levykokoelma on edennyt kuudenteen osaansa. Uusin cd-levy kattaa vuodet 1950–1951 ja sillä kuullaan ikivihreitä kappaleita mm. Olavi Virralta, Kipparikvartetilta, Leif Wagerilta ja Tapio Rautavaaralta.

Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö julkaisee selvityksiä, tutkimuksia sekä ilmaisia mediakasvatusmateriaaleja.

Tuotteet ovat myynnissä elokuvateatteri Orionin kassalla (Eerikinkatu 15, Helsinki), KAVIn toimitilojen keskuksessa (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs., Helsinki) sekä hyvin varustelluissa tavarataloissa ja nettikaupoissa.