Tietoa KAVIn asiakaspalvelun kesäaukiolosta

Lomista johtuen osa KAVIn asiakaspalvelusta on suljettu kesällä. Säästösyistä emme voi palkata kesäksi sijaisia.

KAVIn keskus
KAVIn keskus päivystää läpi kesän osoitteessa Sörnäisten rantatie 25 A, 5. krs, Helsinki. Keskuksessa voi vierailla maanantaista perjantaihin klo 9–16.15. Puhelinnumero on 0295 338 000 ja sähköposti kavi@kavi.fi.

Kirjasto
Kirjastomme on kiinni 17.–28.7.2017. Lainat erääntyvät 1.8.2018.

Digitaaliset palvelut ja elokuva-arkiston kokoelmat
KAVIn digitaaliset palvelut ja elokuva-arkistointi ovat suljettuna heinäkuun. Tilaukset digiarkistosta (ml. DCP-tilaukset) heinä-elokuun osalta tulee tehdä kesäkuun loppuun mennessä. Jakelu jatkuu normaalina elokuun puolivälin paikkeilla.

Radio- ja televisioarkisto
Radio- ja televisioarkiston tietopalvelu ja arkistoinnin asiakaspalvelu päivystävät läpi kesän. Tietopalvelu on auki ma-pe klo 9–16 KAVIn keskuksessa (Sörnäisten rantatie 25 A, 5. krs), yhteydenotot sähköpostitse: rtva@kavi.fi.

Kuvaohjelmaluokittelu
Kuvaohjelmien luokittelupalvelussa ja festivaalilupien myöntämisessä tulee varautua lomakautena pidempiin käsittelyaikoihin.

Elokuvateatteri Orion
Orionissa (Eerikinkatu 15, Helsinki) on lyhennetty ohjelma juhannusviikolta heinäkuun loppuun: 20.6.–30.7. näytöksiä on tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Katso näytösajat esityskalenterista.