Syksyn suositut näytökset

Orionissa on syksyllä luvassa useita näytöksiä, joista ennakoidaan suosittuja ennakkolipunmyynnin perusteella. Ostamalla lipun etukäteen varmistat paikkasi elokuviin ja autat helpottamaan jonoja Orionin kassalla. Katso lista suosituista näytöksistä alta.

Ysäriteinielokuvien sarja As if! on herättänyt suurta innostusta sosiaalisessa mediassa ja myös lipunmyynti on ollut vilkasta. Erityisen suosittuja ovat olleet ensi viikolla nähtävä Romeo ja Julia (1996) sekä Clueless (1995), jotka voivat jopa myydä loppuun jo ennakkoon.

Vasta marraskuun 22. päivä järjestettävä The Sound of Musicin sing-along-näytös on yllättänyt positiivisesti kysynnällään. Näytöksen lipuista on myyty jo yli puolet, joten kannattaa pitää kiirettä, mikäli yhteislaulu Alpeilla kiinnostaa.

Myös Indiana Jones -maratoni Bio Rexissä 18.10. vetää. Vaikka sali on huomattavasti suurempi kuin Orion, suosittelemme silti hankkimaan liput etukäteen kassaruuhkien välttämiseksi. Ennakkomyynnin perusteella myös River Phoenix -sarjan Matkalla Idahoon (1991) -näytöksistä voidaan odottaa suosittuja.

Seuraamalla Facebook-sivuamme tai tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa lipputilanteesta.