Sing-along Orionin syksyssä: Grease, Pieni merenneito, Jos rakastat

Orionin syyskauden ohjelmisto julkaistaan tiistaina 21.7. Ennakkotietona paljastamme suosittujen sing-along-näytösten ohjelman. Mukana on kotimainen pop-musikaali, suosittu lastenanimaatio ja paljon toivottu high school -elokuva.

Taiteiden yönä 20.8. tarjoamme vapaan pääsyn ministerin tyttären ja maahanmuuttajaperheen pojan rakkaudesta kertovaan Jos rakastat -musikaaliin (2010). Vieraaksi näytökseen saapuu ohjaaja Neil Hardwick. 1950-luvun amerikkalaisesta high school -elämästä kertova Grease (1978) laulattaa kolmessa näytöksessä. Elokuvan pääparina komeilevat John Travolta ja Olivia Newton-John. Lauluun kannustavat esilaulajat Sampo Marjomaa ja Molly Moonstone.

Orionin ensimmäisessä koko perheen sing-alongissa nähdään Disney-studion rakastettu Pieni merenneito (1989). Elokuvassa kuullaan ensi-iltavuoden alkuperäiset suomalaiset äänet ja laulunsanat. Laulujen sanat heijastetaan näytöksissä valkokankaalle, jotta laulaminen on helppoa ja hauskaa!

Sing-along-tapahtuma Facebookissa >>

AIKATAULU:

Jos rakastat • to 20.8. klo 21 • ikäraja 7 • vapaa pääsy • liput jaossa Orionin kassalla 16.8. alkaen (max 4 lippua / hlö)
Grease • pe 28.8. klo 21, la 12.9. klo 21 ja la 28.11. klo 20.45 • ikäraja 7
Pieni merenneito • su 29.11. klo 16 • ikäraja 7 • huom! elokuvasta on myös normaalinäytös su 22.11.

PÄIVITYS 28.7.: Pienen merenneidon sing-along-näytös on loppuunmyyty. Greasen kaikkiin kolmeen näytökseen on vielä lippuja Orionin kassan lippukiintiössä.

TIETOA LIPUNMYYNNISTÄ:

Greasen ja Pienen merenneidon lipunmyynti alkaa KAVIn verkkokaupassa tiistaina 21.7. klo 10. Oma lippukiintiö on elokuvateatteri Orionin kassalla, joka on auki samana päivänä klo 17:30–20:20.

Lippuja voi ostaa 5 kpl/henkilö/näytös. Hinta sing-along-näytöksiin on 8 euroa, KAVIn klubikortilla 6 euroa ja alle 12-vuotiaille lapsille 3 euroa. Pienen merenneidon normaalinäytökseen 22.11. on normaalit lipunhinnat (6,50/5/3 €)

Näille sivuille tulee elokuvien verkkokaupan linkit lipunmyynnin auetessa: PIENI MERENNEITO, GREASE

Huom! Orionissa on 216 paikkaa. Kiinnostus on suurta, joten on mahdollista, että näytökset myyvät nopeasti loppuun. Pyrimme siihen, että lipunmyynti etenee sujuvasti. Verkkolipunmyynnin ongelmatilanteissa laittakaa sähköpostia osoitteeseen customers@eventio.com. Muissa kysymyksissä voitte lähettää sähköpostia viestintäassistentti Marjo Pipiselle (marjo.pipinen@kavi.fi).