Pixar-sarjan viimeiset elokuvat Orionissa myös alkuperäiskielisinä

Kevään animaatiosarjan kaksi viimeistä elokuvaa Rottatouille ja Up nähdään sekä suomeksi dubattuina että englanninkielisinä alkuperäisversioina 35 mm:n filmikopioilta. Rottatouille esitetään 5.4. ja 9.4. ja Up kevätkauden kahdella viimeisellä viikolla 26.4. ja 3.5.

Pariisin kulinaristimaailmaan sijoittuva Rottatouille (Brad Bird, 2007) kertoo pienestä hiirestä, joka haluaisi huippukokiksi. Elokuva voitti parhaan animoidun elokuvan Oscar-palkinnon, minkä lisäksi se oli ehdolla parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta. Alkuperäisversiossa ääninäyttelijöinä ovat mm. Patton Oswalt, Ian Holm, Peter O’Toole, Janeane Garofalo ja Will Arnett.

Erinomaiset arviot saanut Up (Pete Docter & Bob Peterson, 2009) voitti niin ikään parhaan animoidun elokuvan Oscarin, ja se palkittiin myös musiikistaan (säveltäjä Michael Giacchino). Koskettava tarina kertoo äreän vanhuksen ja pirteän partiopojan seikkailusta lentävässä talossa.

Rottatouille
Su 5.4. klo 15:30 • puhumme suomea
To 9.4. klo 18:45 • englanninkielinen versio, suom. tekstit/svensk text

Up
Su 26.4. klo 16 • puhumme suomea
Su 3.5. klo 16 • englanninkielinen versio, suom. tekstit/svensk text

Elokuvateatteri Orion
Eerikinkatu 15, Helsinki
Liput 6,50 € / KAVIn klubikortilla 5 € / alle 12-vuotiaat 3 €

Kevätkaudella on vielä jäljellä myös komea ranskalaisanimaatio Rabbin katti (2011), joka niin ikään nähdään alkuperäisversiona. Katso trailerit elokuvien sivuilta!