Kettupäivät-lyhytelokuvafestivaalin näytöksiä Orionissa

Uudenmaan elokuvakeskuksen järjestämä Kettupäivät-festivaali viettää avajaisiaan Orionissa ke 15.11. kinokonsertin kera. Lisäksi Orionissa järjestetään la 18.11. festivaalin palkintogaala.

Helsingin festivaalikartalle palaava Kettupäivät esittelee uuden kotimaisen lyhytelokuvan terävintä kärkeä ja kiinnostavimpia kokeiluja. Orionissa nähdään festivaalin avausnäytös, Ykspihlajan Kino-orkesterin säestämä Kinokonsertti Salaviinanpolttajat & Romu-Mattila ja kaunis nainen, arkistonäytös suomalaisista lyhytelokuvista sekä elokuvakilpailun palkintojen jako ja valikoima palkituista elokuvista. Liput kinokonserttiin ja palkintogaalaan ovat myynnissä, arkistonäytökseen on vapaa pääsy.

Kettupäivillä on lisäksi näytöksiä Andorrassa sekä iltaohjelmaa. Festivaalin järjestäjätaho, Uudenmaan elokuvakeskus ry (UEK), perustettiin Helsingissä keväällä 2016 yhteensä 16 elokuva-alan toimijan voimin. Yhdistys edistää elokuvan asemaa elinvoimaisena, korkeatasoisena ja moniarvoisena taiteena Uudellamaalla ja koko maassa.

Kettupäivien ohjelma Orionissa

Ke 15.11. klo 18 Kinokonsertti Salaviinanpolttajat & Romu-Mattila ja kaunis nainen
Liput 15 € / KAVIn klubikortilla 13€ / lapset alle 12-v. 8 €

La 18.11. klo 13:30 Tervanpoltosta Rock’y VI:een – itsenäisen Suomen lyhytelokuvia
Osan elokuvista säestää paikan päällä LauNau. Vapaa pääsy!

La 18.11. klo 20 Kettupäivät: Palkintogaala
Liput 6,50 € / KAVIn klubikortilla 5 €

Elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15, Helsinki