Tarjolla unelmatyö parhaiden elokuvien äärellä: KAVIn esitystoiminnassa on haettavana suunnittelijan virka.

KAVI järjestää esitystoimintaa elokuvateatteri Kino Reginassa Helsingissä sekä kahdeksassa muussa kaupungissa. Esitystoimintaryhmä suunnittelee ja toteuttaa elokuvateatterien ohjelmistoa ja elokuvakasvatusta. Toiminta-ajatuksena on elokuvahistorian ja elokuvakulttuurin monipuolinen esittäminen.

Suunnittelija osallistuu keskeisesti ohjelmistosuunnitteluun ja sen toteutukseen, mm. elokuvatilausten hoitamiseen, näytösten aikataulutukseen ja ohjelmistomateriaalien tuottamiseen. Työhön kuuluu yhteydenpitoa sekä kotimaisiin että ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin.

Hakijalta odotamme laajaa elokuvahistorian tuntemusta sekä monipuolista elokuvakulttuurin ja elokuva-alan tuntemusta, ylempää korkeakoulututkintoa sekä kielitaitoa (mm. erinomainen suomi, hyvä englanti). Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta elokuvafestivaalityöstä ja/tai arkistoelokuvien esittämisestä, tapahtumatuotannosta ja ohjelmistosuunnittelusta. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. Virka täytetään 1.5. alkaen

Hakemukset tulee tallentaa ti 3.4. klo 16.15 mennessä osoitteeseen www.valtiolle.fi, työavain 29-105-2023. Vaihtoehtoisesti Kansallisen audiovisuaalisen instituutin johtajalle osoitetut hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, PL 16, 00501 Helsinki, tai sähköpostitse kirjaamo@kavi.fi. Kuoreen tai viestiin tunnukseksi ”Suunnittelija”. Hakemukseen tulee liittää nimikirjanote tai ansioluettelo sekä kopiot tärkeimmistä tutkinto- ja työtodistuksista. Hakemuksia ei palauteta.

SUUNNITTELIJA TYÖAVAIN 29-105-2023